Všetko pod jednou strechou

VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU

Komplexné služby a tesnenia šité na mieru



Spoločnosť AFINIS Group® je vaším spoľahlivým partnerom v oblasti tesnení a tesniacich technológií už viac ako 29 rokov. Našim klientom poskytujeme KOMPLEXNÉ SLUŽBY – od návrhu a výroby tesnení a tesniacich technológií, cez odborné technické poradenstvo, až po obchodnú činnosť. V prípade, že vašim obchodným partnerom ešte nie sme, prečítajte si tento blog, možno práve teraz bude tá správna chvíľa zmeniť to.

Filozofiou spoločnosti AFINIS Group®, je od samého začiatku jej pôsobenia na slovenskom trhu i v zahraničí, oveľa viac než len predávať tesnenia. Pýtate sa, prečo práve AFINIS Group®? Široká ponuka nášho produktového portfólia a viac ako 85-tisíc druhov položiek skladom, vám poskytuje potrebnú podporu a istotu vždy, keď to potrebujete. Prostredníctvom našich 20 moderných výrobných technológií, dlhoročných skúsenostíprofesionálnemu tímu, sa snažíme o to, aby sa vám aj vďaka našim „riešeniam na mieru“ darilo. Aby vaše firmy i biznis napredovali, a my sme mohli byť súčasťou vášho úspechu.

Pýtate sa aké vlastnosti nás vystihujú najviac?

Profesionalita

V AFINIS Group® sa sústreďujeme na viac, ako len na výrobu či predaj. 29 rokov skúseností hrá v náš prospech, a to predovšetkým vďaka nášmu odborne vyškolenému tímu, ktorý je vždy pripravený pomôcť vám nájsť ideálne riešenie pre vašu aplikáciu. A keďže veľká časť našich zamestnancov u nás pracuje 15 až 23 rokov, o odbornosti a skúsenostiach niet pochybnosti. Profesionálna úroveň našich služieb je pre nás veľmi dôležitá, čo najviac oceňujete vy, naši verní klienti.

Komplexnosť

Viete, prečo sme iní? Pretože v AFINIS Group® vám v rámci 4 produktových radov ponúkame naozaj všetko, čo potrebujete v oblasti výroby, prevádzky, servisu i údržby vo všetkých priemyselných odvetviach či ďalších oblastiach podnikania pre úspešný chod a napredovanie. Na jednom mieste vám tak pripravíme návrh, zrealizujeme výrobu, poskytneme odborné poradenstvo či služby a kúpiť si u nás môžete širokú paletu polotovarov a produktov.

Výroba tesnení a tesniacich technológií na mieru je našou hlavnou činnosťou. Aj preto sa jej venujeme v rámci dvoch produktových radov.


V rámci produktového radu AFINIS GASKET® vyrábame na mieru ploché tesnenia, modernou a progresívnou technológiou, na základe výkresovej dokumentácie, vzorky alebo nákresu v širokom materiálovom prevedení. Vďaka 24-hodinovému expresnému servisu na výrobu plochých tesnení, vám vyrobíme tesnenie na mieru do 24 hodín pri optimálnom polotovare skladom. V  ponuke máme aj vlastný rad bezazbestových, PTFE, grafitových či izolačných dosiek.
Viac sa dozviete tu: https://afinisgroup.sk/afinis-gasket/


Produktový rad AFINIS EXPRESS® vám ponúka 24-hodinový expresný servis na výrobu rotačných tesnení, pri optimálnom polotovare na sklade. Vďaka nemu minimalizujete odstávky stroja a zároveň môžete zmenšiť svoje skladové zásoby, pretože to, čo môžete kedykoľvek objednať, nepotrebujete skladovať. Šetrite tým náklady a zároveň sa vyhnete stratám spôsobeným odstávkou nefunkčného stroja.
Viac sa dozviete tu: https://afinisgroup.sk/afinis-express/


Obchodnú činnosť poskytujeme vďaka produktovému radu AFINIS TRADE®. Sklad s viac ako 85-tisíc položkami, je zárukou, že takmer určite vždy u nás nájdete všetko čo potrebujete pre servis a údržbu vo všetkých priemyselných odvetviach, či ďalších oblastiach podnikania. Navyše vám v našej maloobchodnej predajni AFINIS Point na Žitnej 1 v Bratislave vyškolení obchodníci poradia so všetkým, čo budete potrebovať a nájdu pre vás a vašu aplikáciu ideálne riešenie.
Viac sa dozviete tu: https://afinisgroup.sk/afinis-trade/


Služby šité na mieru každému zákazníkovi ponúkame v rámci nášho produktového radu AFINIS FLEX®. Od zamerania a poradenstva, cez návrh na mieru, expresnú výrobu až po samotnú realizáciu na požiadanie.
Viac sa dozviete tu: https://afinisgroup.sk/afinis-flex/


Ak sa nás chcete predsa len niečo spýtať, sme pre vás dostupní telefonicky, e-mailom, ale aj osobne, v našej maloobchodnej predajni AFINIS Point v bratislavskej Rači. Naši odborní predajcovia vám veľmi radi pomôžu a zodpovedajú vaše otázky.

Chcete sa o našich produktoch a službách dozvedieť viac?
Kontaktujte nás, radi vám zodpovieme všetky otázky:

https://afinisgroup.sk/kontakt/