Ako ochrániť auto či vozový park pred opotrebovaním a zároveň ušetriť?

Používaním produktov vysokokvalitnej autokozmetiky Nextzett

Máte firemné auto alebo vlastníte vozový park osobných, úžitkových či nákladných vozidiel, bez ktorých sa vaše podnikanie nezaobíde? V tom prípade je tento blog určený práve vám. Ponúkame vám efektívne a zároveň ekologické riešenie, vďaka ktorému ochránite všetky svoje vozidlá pred nepriaznivými vplyvmi počasia, predčasným opotrebovaním a v konečnom dôsledku ostane dlhodobo ako nové a tak ušetríte.

Každý majiteľ auta chce pre svojho miláčika len to najlepšie. Vie totiž, že kvalitnou starostlivosťou dosiahne jeho najlepší vzhľad a výkon. My v AFINIS Group® zasa vieme, že vaše auto či vozový park potrebujú kvalitné výrobky, ktoré sa postarajú o to, že budú vyzerať krásne ako nové, a to po dlhý, dlhý čas.

NEXTZETT JE RIEŠENÍM

A presne tu prichádza na scénu nemecká značka autokozmetiky, priemyselnej chémie a príslušenstva Nextzett. Široké portfólio jej vysokokvalitných produktov zabezpečí ochranu vášho vozového parku efektívnym a zároveň ekologickým spôsobom. Profesionálne produkty značky Nextzett sú šité na mieru pre všetky časti a povrchy vášho vozového parku.

Vhodné do garáže, dielne či fabriky

Na produktoch Nextzett je najlepšie to, že sú univerzálne. Vhodné sú tak pre jednotlivca, ale aj podnikanie či priemysel. Použiť sa teda dajú v celkom bežnej garáži, kde môžete svojmu autu dopriať starostlivosť hoci aj každý deň, v autodielni či autoumývarní, kde môžete prostredníctvom produktov Nextzett hýčkať autá a vozový park svojich klientov, ale ideálne sú aj vo veľkých firmách, kde sa Nextzett postará o kvalitnú starostlivosť kompletného vozového parku osobných, úžitkových i nákladných vozidiel.

Čistota, vôňa a ochrana

Vaše auto nikdy nevyzeralo ani nevoňalo lepšie. S produktmi značky Nextzett bude vaše auto v kondícii ako nikdy predtým – od čistých kolies, až po vyleštené čelné sklo. Široké portfólio produktov Nextzett sa postará nielen o čistotu, ale aj hygienu vozidla a starostlivosť o vybrané mechanizmy vozidla. Čo všetko v ponuke nájdete?

NEXTZETT BESTSELLERY

Z desiatok skvelých a vysokokvalitných produktov vyberáme 7 bestsellerov:

  • Čisté kolesá? Pre čistič kolies Colortec žiaden problém! Aktívne odstráni odolnú špinu, zbaví kolesá hrdze i brzdového prachu a to aj bez dodatočnej aplikácie.
  • Zimné mesiace budú pre váš vozový park jednoduchšie s koncentrátom nemrznúcej zmesi do ostrekovačov Anti Frost. Táto odmrazovacia kvapalina do ostrekovačov odstráni špinu i šmuhy a zároveň zabráni opätovnému namrznutiu čelného či zadného skla. Umožňuje nariediť zmes do ostrekovačov podľa želanej teploty až do -60 ºC. Neobsahuje toxický metanol a je vyrobená z čistého prírodného alkoholu. Má citrusovú vôňu a dá sa použiť celoročne. Tento koncentrát u nás kúpite v 1l a 5l beleniach, ale aj v praktickom 200-litrovom balení pre firmy s väčším vozovým parkom.
  • Čistič na palubnú dosku Cocpit Classic, Lemon alebo Premium si zamilujú všetci, ktorí milujú čistotu palubnej dosky. Čistí, chráni a má antistatický účinok. Zanecháva čisto voňajúci zamatový matný povrch s ochranným filtrom proti vyblednutiu palubnej dosky a sviežu vôňu.
  • Spomenúť je potrebné aj čistič skiel Windscreen Clear, ktorý je vhodný na všetky typy skla, dokonale odstraňuje nečistoty a nezanecháva šmuhy. Zbavuje sklo nečistôt, mastnoty, vosku, silikónu, nepoškodzuje žiadny materiál a naviac príjemne vonia.
  • Nezabúdajme ani na utierku z mikrovlákna Mikrofiber Professional, ktorú možno použiť vonku aj vnútri, určená je na všetky povrchy, pričom nezanecháva vlákna a dokonale čistí.
  • Vďaka univerzálnemu čističu Universal Cleaner + Smoke Ex vyčistíte škvrny a usadeniny všetkého druhu. Pachy nemaskuje, ale ich organicky odstraňuje od základu. Neobsahuje silikóny má príjemnú a dlhotrvajúcu vôňu.
  • Medzi bestsellery Nextzett patrí rozhodne aj vysoko koncentrovaný autošampón Wash & Wax Raindance, ktorý odstráni mnohé nečistoty, ktoré iné autošampóny nepokoria, napríklad živicu. Zanechá po sebe ligotavý lesk.

Spoločnosť AFINIS Group® je výhradným distribútorom značky Nextzett na území Slovenska. Vysokokvalitné produkty Nextzett tak zoženiete skladom len na jednom mieste, priamo v našej maloobchodnej predajni AFINIS Point na Žitnej 1 v Bratislave, spolu so širokou škálou produktov pre servis a údržbu pre všetky priemyselné odvetvia.

Všetky produkty Nextzett nájdete tu: https://afinisgroup.sk/nextzett/
Kontaktujte nás, my vám radi zodpovieme všetky otázky a poradíme vám: https://afinisgroup.sk/kontakt/