Koncentrát nemrznúcej zmesi Anti Frost

BUĎTE PRIPRAVENÍ VĎAKA KONCENTRÁTU NEMRZNÚCEJ ZMESI DO OSTREKOVAČOV ANTI FROST

Mínusové teploty sa blížia. Preto je najvyšší čas, ak ste tak pred začiatkom zimy neurobili, naliať nemrznúcu zmes do ostrekovačov. Letnú zmes vystriekajte a potom nalejte zimnú. Každá z nich má svoje špecifické vlastnosti, a preto zvyknú zmesi spolu zreagovať, pričom vznikne po nastriekaní na sklo mastný film, ktorý sa veľmi ťažko odstraňuje.

Použitie koncentrátu nemrznúcej zmesi je výhodou. Keď je vonku teplota -10 ºC a v ostrekovači máte kvapalinu na -20 ºC , nemusí to stačiť. Ak sa totiž nastrieka počas jazdy na podchladené sklo, ktoré sa nestihlo teplým vzduchom prúdiacim v interiéri zohriať, liehová zložka sa rýchlo vyparí a na skle ostane tenučká vrstva ľadu. Odporúčame teda koncentrát zriediť doliatím destilovanej vody. Pri nižších teplotách odporúčame použiť silnejší koncentrát.

Pre čistú, bezpečnú a bezproblémovú jazdu v zimných mesiacoch vám ponúkame koncentrát nemrznúcej zmesi kvalitnej nemeckej značky Nextzett – Anti Frost. Je to koncentrovaná odmrazovacia kvapalina do ostrekovačov, ktorá odstraňuje špinu a šmuhy, pričom zároveň zabraňuje opätovnému namŕzaniu tým, že na čelnom skle zanecháva neviditeľnú bariéru. Predávame ho v menšom praktickom 1 l a 5 l balení, ale aj vo veľkom 200 l balení pre firmy s vozovým parkom.

Výhody koncentrátu Anti Frost

  • odstraňovanie námrazy a čistenie súčasne
  • čistenie bez šmúh a odleskov
  • kompatibilný s polykarbonátovými oknami
  • vhodné pre rozprašovacie trysky
  • bezpečný na farbu, gumu a plast

Koncentrát Anti Frost je testovaný na vhodnosť na použitie na polykarbonátových šošovkách svetlometov. Zaručene nepoškodí farbu, sklo, plast alebo gumu. Má sviežu citrusovú vôňu. Dá sa používať celý rok. Neobsahuje toxický metanol a je vyrobený z čistého prírodného alkoholu. Zároveň je šetrný k životnému prostrediu a 100% biologicky odbúrateľný.