16 NOVÝCH PRODUKTOVÝCH SKUPÍN

U nás sa nečaká: Viac ako 85 000 produktov pre servis a údržbu máme skladom!

Viac ako 85-tisíc druhov produktov skladom, odborné poradenstvo a výroba na mieru. To nie je rozprávka ani utópia, ale naša výrobno-obchodná spoločnosť AFINIS Group®, vďaka ktorej bude, napredovať firma pôsobiaca v servise či údržbe, v akomkoľvek priemyselnom odvetví.

Potrebujete tesnenia, lepidlá, ložiská, guferá, o-krúžky či spony? Tieto a mnohé ďalšie produkty u nás patria k tým, na ktoré sa nečaká. V rámci nášho produktového radu AFINIS TRADE® vám ponúkame viac ako 85 000 produktov pre servis a údržbu, vhodných pre použitie vo všetkých priemyselných odvetviach skladom, určených k okamžitému odberu.

Teraz ešte prehľadnejšie

Aby ste sa v širokej ponuke našich produktov dokázali lepšie orientovať, rozdelili a zoskupili sme produkty do 16 prehľadných produktových skupín. Priradili sme k nim jedinečnú farbu a výpovednú ikonku, aby bola naša ponuka produktov pre vás čo najprehľadnejšia.

Jednotlivé produktové skupiny v skratke

Čo nájdete v jednotlivých skupinách produktov?

  • Vyberte si zo širokej ponuky našich bezazbestových tesniacich dosiek. V ponuke máme vláknito-gumové, grafitové, PTFE modifikované dosky a MICA dosky. Pre svoje jedinečné vlastnosti sú určené do rôznych prostredí.
  • Naše gumové a mikroporézne dosky sa líšia zložením a spôsobom využitia. V gumových doskách nájdete tesniace dosky, elektroizolačné materiály, granulátovú gumu, ako aj podlahovú gumu. Medzi mikroporéznymi doskami zasa dosky z rôznych materiálov ako napríklad EPDM, MVQ (silikón), polyuretán, polyetelén či CR (neoprén) a ďalšie.
  • V produktovej skupine priemyselná chémia máme zaradené lepidlá a tmely širokej ponuky produktov značiek Loctite a Teroson, ako aj profesionálnu autokozmetiku a čistiacu priemyselnú chémiu značky Nextzett.
  • Skupinu hriadeľových tesnení tvoria najpoužívanejšie rotačné tesnenia – guferá/simeringy, v rôznom materiálom prevedení a rozmeroch, ako aj ďalšie produkty v podobe V-krúžkov, K-krúžkov, sevanitových tesnení či opravné puzdra.
  • V kategórii upchávkových šnúr a mechanických upchávok nájdete upchávky rôznych rozmerov a materiálových prevedení. Obe skupiny produktov sa využívajú do poklopov, armatúr ako tesnenia a ako upchávky čerpadiel a ventilov.
  • Ani termoizolačné materiály nemusíme obšírne predstavovať. Už názov napovedá, že ide o materiály odolné predovšetkým voči vysokým teplotám. Používajú sa nielen na ochranu prostredia pred vysokými teplotami či ohňom, ale aj na ochranu ľudí.
  • Prírubové tesnenia slúžia na utesnenie prírub. Je dôležité použiť správny typ a materiál v závislosti prostredia, do ktorého budú umiestnené.
  • V rámci skupiny technických plastov ponúkame viac ako 50 materiálových prevedení vo forme tyčí, dosiek a rúr.
  • Tesniace o-krúžky zabraňujú úniku prenášaného média. Už podľa názvu majú kruhový tvar, rôzne priemery a materiálové prevedenia.
  • Hydraulické a pneumatické tesnenia sa používajú vo všetkých oblastiach hydrauliky a pneumatiky. V ponuke sú v širokej škále prevedení pri rôznych teplotách.
  • V našej produktovej ponuke nájdete aj tesnenia určené na prenos výkonu. V rámci nich ponúkame hnacie remene, remenice, puzdra a dopravníkové pásy.
  • Vybrať si môžete aj z našej širokej ponuky hadíc a spôn v rôznych dĺžkach a priemeroch. Zároveň v tejto skupine nájdete kolená s rôznym sklonom a redukcie.
  • Silentbloky, kompenzátory a pružné elementy sa využívajú najmä v automobilovom priemysle. U nás nájdete množstvo druhov a prevedení.
  • Produkty zo skupiny mazacej techniky sú dobre známe, ide o rôzne nástroje a prostriedky určené na mazanie strojov a techniky, ako napríklad mazacie hlavice a zátky, olejoznaky, mazacie lisy a striekačky.
  • Profily nájdete v našej ponuke v rôznych tvaroch, rozmeroch, materiálových prevedeniach a farbách, dokážeme vám ich vyrobiť aj na mieru.
  • Aj v prípade, že hľadáte ložiská a príslušenstvo k nim, ste na správnej adrese. Máme ich širokú ponuku dostupnú ihneď k odberu. Zároveň vám k nim vieme ponúknuť segerové poistky či vymedzovacie krúžky.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.
Naši predajcovia a obchodní zástupcovia
vám radi pomôžu vybrať produkt na mieru,
presne pre vašu aplikáciu.