AKCIA

50% ZĽAVA NA SPONY NORMA V MALOOBCHODNEJ PREDAJNI AFINIS POINT
U NÁS SI NÁJDETE SPONU, KTORÚ POTREBUJETE!

Ak používate statické spony bez pružín alebo dynamické spony s pružinami, prípadne jedno rozsahové alebo viac rozsahové spony, alebo spony pre aplikácie s väčším, či menším mechanickým zaťažením, u nás nájdete vždy dokonalé riešenie.

Hadicové spony slúžia na pripevnenie rýchlospojok na hadicu. Spony môžu byť vyrábané z nerezovej, kyselinovzdornej a pozinkovanej ocele (W1, W2, W3).

Využitie spôn je naozaj široké. Používajú sa na spojovanie vedenia vodného chladenia, beztlakové a tlakové palivové vedenia a ventilačné systémy, ale aj olejové vedenia, či na spojovanie vedení sanitárnych aplikácii, v oblasti výroby strojov, ale aj na vedenia v oblasti zariadení pre domácnosť či v úžitkových vozidlách.

V Afinis Group® ponúkame v rámci nášho produktového radu AFINIS TRADE® široký sortiment spôn s priemerom od 5 mm až do 355 mm. Teraz navyše s 50% zľavou takmer na všetky druhy spôn až do vypredania zásob v maloobchode.

Tak sa neváhajte zastaviť v našej maloobchodnej predajni AFINIS Point na Žitnej 1 v Bratislave, určite nájdeme tie správne spony, pre vašu aplikáciu.

www.afinisgroup.sk