ĎALŠIA POSILA NA VÝROBU ROTAČNÝCH TESNENÍ

Technológie pod jednou strechou

Od 9. novembra 2022 je v Bratislave v rámci služby AFINIS EXPRESS® posilnená výroba rotačných tesnení o nový stroj od nadnárodnej firmy SKF.

Výroba rotačných tesnení na mieru, sa v rámci služby AFINIS EXPRESS®, presúva do Bratislavy, a to už od 6. novembra 2022. Do hlavného mesta tak zavíta ďalší výrobný stroj z prevádzky v Prešove, čím naša spoločnosť AFINIS Group® zefektívni výrobu a svojim zákazníkom ponúkne ešte lepšiu službu. Pre rotačné tesnenia na mieru platí aj naďalej dodanie do 24 hodín v prípade, že je polotovar skladom a výsledné tesnenie má rozmer do 720 milimetrov.

„Presun prešovskej prevádzky do Bratislavy vnímame ako dobrú vec. Všetky technológie tak budeme mať pod jednou strechou a pod dohľadom,“ vysvetľuje zámer majiteľ spoločnosti Robert Melišek.

Spoločnosť AFINIS GROUP® v súčasnosti ponúka na slovenskom trhu produkty a služby v oblasti tesnení a tesniacich technológií až na 18 výrobných strojoch, čo zvyšuje efektívnosť výroby a zároveň ponúka potenciál na servis 24/7/ 365. Vo výrobe disponuje piatimi strojmi v rámci produktového radu AFINIS EXPRESS® – výroby tesnení na mieru do 24 hodín, desiatimi strojmi na výrobu plochých tesnení, v rámci produktového radu AFINIS GASKET® a tromi prístrojmi na 3D tlač produktov. Medzi ďalšími výrobnými zariadeniami sú technológie na laminovanie materiálov, či spájanie dvoch rôznych doskových materiálov.

Ak hľadáte dodávateľa na expresnú výrobu tesnení na mieru, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám ich vyrobíme!

www.afinisgroup.sk