Frézovanie komponentov na mieru

Frézovanie na mieru

V rámci nášho produktového radu AFINIS GASKET®, zameraného na výrobu plochých tesnení, ponúkame frézovanie gumových materiálov, technických plastov a tepelno-izolačných materiálov do teploty až 1650 °C a hrúbky 50 mm.
Na základe vzorky, výkresovej dokumentácie alebo náčrtu, vám vyrobíme komponent na mieru. Frézujeme v kusoch, ale aj v menších či väčších sériách.

Frézované materiály

*materiály vhodné na frézovanie s tvrdosťou väčšou ako 70 ShA

Poznámka: Materiály Polyuretán a Silikón sa dajú čiastočne spracovať, treba individuálne konzultovať, prípadne vyskúšať vyrobiť vzorku podľa požiadaviek zákazníka.

Rozmery materiálu

Proces frézovania

Ukážky materiálového a tvarového prevedenia

Medzi najčastejšie frézované diely patria kladky, vodítka reťazí, vodiace a klzné lišty, napínacie prípravky, kryty, záslepky, lineárne vedenia a mnohé ďalšie.

Naše dlhoročné skúsenosti na trhu tesnení a tesniacich materiálov i najmodernejšie výrobné technológie sú zárukou kvality nami vyrobených a dodaných produktov.
Vďaka našim znalostiam a rozsiahlym skúsenostiam z mnohých realizácií priemyselne špecifických aplikácií, vám garantujeme vysokú efektivitu, presnosť i kvalitu vyrábaných dielov v jednej línii s rýchlosťou a flexibilitou nami poskytovaných služieb.
Náš odborne vyškolený a skúsený tím vám poskytne kompletné technické poradenstvo a ponúkne najlepšie riešenie pre vaše technické problémy.

AFINIS Group s.r.o.
Žitná 1, 831 06 Bratislava
Obchodné centrum
+421 2 491 048 20-24
AFINIS Point – maloobchodná predajňa
+421 2 491 048 25

info@afinis.sk
www.afinisgroup.sk