FRÉZOVANIE NA MIERU!

FRÉZOVANIE NA MIERU!

NOVINKA V AFINIS GASKET®

V rámci nášho produktového radu AFINIS GASKET® pruchádzame s novinkou v podobe frézovania na mieru. Všetko o nej sa dočítate nižšie.

Potrebujete frézovaný komponent či iný výrobok na mieru? V rámci nášho produktového radu AFINIS GASKET® vám ho vyrobíme na mieru a to na základe vzorky alebo výkresovej dokumentácie. Frézovať dokážeme rôzne materiály až do hrúbky 50 milimetrov a výsledok bude vďaka našim dlhoročným skúsenostiam a najmodernejším technológiám naozaj dokonale presný. Doslova ako hovoríme v našom slogane, presne – tesne – na mieru! Frézované výrobky vyrábame po kusoch, menších, ale aj väčších sériách, presne podľa požiadaviek klienta.

Frézované výrobky z technických plastov a gumových materiálov

Téoria frézovania

Čo je to frézovanie? Ide o trieskové obrábanie, pri ktorom fréza postupne odoberá materiál. Odoberaním tohto materiálu vzniká požadovaný tvar výrobku podľa konkrétnej požiadavky zákazníka zhmotnenej už v spomínanej vzorke, na výkrese či náčrte. Konečným produktom môžu byť napríklad gumové diely, kladky, vodítka reťazí, vodiace lišty, napínacie prípravky a rôzne ďalšie produkty.

Materiály používané na frézovanie

Technické plasty: PTFE, POM-C, PE, PEEK, PC, PP, PMMA
Tepelno-izolačné materiály: do 1650°C
Elektro-izolačné materiály: Textit (Pertinax), Kartit
Gumové materiály: NBR, SBR, FPM, MVQ, EPDM, PU* a iné

Na frézovanie vieme spracovať materiály do hrúbky 50 mm. Gumové materiály sú vhodné s tvrdosťou vyššou ako 65 ShA.

Frézované výrobky z technických plastov a gumových materiálov
Frézovaný materiál z tepelno-izolačného materiálu určený pre zastavenie prestupu teploty

Ak ste nás s frézovaním zatiaľ neoslovili, kontaktujte nás, radi sa o vás postaráme a poskytneme vám kvalitné služby a produkty, presne podľa vašich požiadaviek.