Špeciálne produkty a doplnky

Edícia špeciálnych produktov a doplnkov, ktoré vám cielene poslúžia udržať v dobrej kondícii a vzhľade rôzne časti automobilu.



"Tschüss Marten" Cable Protection Spray

Sprej na odpudenie hlodavcov z motora

Sprej s dlhou životnosťou odpudzuje hlodavce. Úspešne testovaný výskumníkmi na správanie zvierat. Poskytuje dlhodobú ochranu
pred poškodením spôsobeným kunami a myšami na obľúbených komponentoch auta, akými sú elektronické káble, káble zapaľovania, brzdové a chladičové hadice, klinové remene a objímky, tlmiče nárazov či pružinové systémy. Pôsobí kombináciou neškodných pachov a esencií, a to aj po pretrvávajúcom daždivom období. Jediný sprej proti kunám, ktorý obsahuje i ďalšie aditíva na ochranu proti korózii pre blok motora, komponenty prevodovky a zavesenia prednej nápravy.

300 ml  | 95070515



Tire Foam

Ochranná pena na pneumatiky

Ošetruje a chráni vďaka svojej optimálnej ochrane proti UV žiareniu
a ozónu. Zabraňuje praskaniu, predčasnému vyblednutiu a krehkosti bočných stien. Nepoškodzuje gumu ani sa neviaže na farebný náter. Antistatická a odolná voči rozpúšťadlám. Vašim pneumatikám dodá hodvábne matný povrch a zabraňuje opätovnému znečisteniu.

500 ml  | 97291015



Brake Cleaner + Degreaser

Čistič bŕzd a spojok

Je vhodný na brzdy, spojky, prevodovky a iné kovové komponenty znečistené od prachu, mastnoty a oleja. Ďalšou výhodou je odstránenie brzdového prachu z brzdového systému bez zanechania zvyškov. Odstraňuje lepkavé zvyšky a lepidlá. Formula s vyváženým pH neskoroduje senzitívne materiály ani nepoškodí gumu či vinyl.
Bez silikónu.

500 ml  | 99708415



Klima Cleaner easy-to-use

Čistič klimatizácie - jednoduchý na použitie

Jednoduchý a rýchly spôsob čistenia klimatizačných systémov. Účinný sprej do interiéru vozidla na odstránenie zápachov a dokonalé vyčistenie klimatizácie a systémov cirkulácie vzduchu. Neutralizuje zápachy spôsobené baktériami a hubami, nemaskuje pachy. Za menej ako 20 minút bude systém vyčistený a interiér sviežo prevoňaný.
Bez silikónu.

100 ml  | 91110415



Klima Cleaner Pro

Čistič klimatizácie Pro

Produkt na vodnej báze, ktorý odstraňuje baktérie, plesne a iné mikróby
z klimatizačných jednotiek bez nutnosti demontáže. Jeho fungicídne a baktericídne látky sa spoja spolu s pridaným neutralizátorom pachov a vytvoria extrémne jemný čistiaci prostriedok so širokým spektrom účinkov. Čistič klimatizácie Pro ničí nečistotu a zanecháva odpudzujúci film, ktorý zabraňuje opätovnému vzniku nepríjemných zápachov.
Bez silikónu.

300 ml  | 96110515



Ultra Gel Chain Grease

Gél na reťaz

Vysoko výkonný mazací olej v spreji bez mydla. Široký tepelný rozsah
od – 30°C  až do + 250°C (- 22°F až + 480°F), bez obsahu živíc a kyselín.
Pri nastriekaní tekutý, na tuhý mazací film zaschne po niekoľkých sekundách. Aktívna ochrana proti korózii. Vynikajúca priľnavosť
a vodoodolnosť. Obsahuje aktívnu ochranu na správnu údržbu ozubených kolies motocyklov a reťazí. Bez silikónu.

300 ml  | 96050515



MoS2 Oil Aktiv

Olej MoS2 Aktiv

Rýchlo zbavuje hrdze, uvoľňuje skrutky, matice a pánty. Odstraňuje mastnotu a špinu z kovových povrchov, zároveň chráni kov pred hrdzou
a koróziou. Odstraňuje aj vŕzganie a škrípanie. Používa sa tiež ako kontaktný prostriedok, vytláča vodu a zabraňuje úniku prúdu.
Bez silikónu.

300 ml  | 96090515



Car Wash Sponge

Špongia na umývanie auta (hnedá)

Jemne pórovitá superabsorpčná špongia vyrobená z prírodných materiálov.

1 ks  | 41241515



Mikrofiber Professional

Utierka z mikrovlákna Professional
40 x 40 cm, 280 GSM (modrá)

40 x 40 cm, 280 GSM. Extra jemná čistiaca handra na všetky povrchy
vo vnútri aj vonku. Vysoká absorpčná kapacita vody a nečistôt. Vôbec nezanecháva vlákna. Dlhá životnosť (až do 250 umývacích cyklov).

1 ks  | 40084015

www.nextzett.sk