AFINIS GroupⓇ hrdým partnerom pretekov veteránov ESET Historic Cup 2021

ESET Historic Cup 2021

Stretnutie športových a pretekárskych automobilových veteránov

Milovníci historických športových áut si opäť prišli na svoje a AFINIS Group® bol pri tom. Naša spoločnosť sa stala hrdým hlavným partnerom v poradí už 7. ročníka série podujatí ESET Historic Cup 2021, ktorého stredobodom sú práve skvostné pretekárske veterány.

Ak obľubujete preteky historických áut, máte v tomto roku poslednú možnosť vidieť ich ako v akcii, tak i v plnej kráse. Už v poradí siedmy ročník podujatia ESET Historic Cup 2021 totiž vyvrcholí už v sobotu 4. septembra 2021 v Dlhej pri Trnave a to potom, čo už zožalo úspech na prvých stretnutiach v Trebaticiach, v Dunajskej Strede a v Piešťanoch a na slávnom Slovakia Ringu. Spoločnosť AFINIS Group® bola a bude ako hrdý hlavný partner opäť pri tom.

Z lásky k autám a k histórii

Podujatie ESET Historic Cup sa síce nepýši až takou dlhou históriou, no nepochybne sa pýši krásnou myšlienkou. Jeho hlavným cieľom sa stala renovácia a záchrana historických a športových vozidiel, ktoré následne dostávajú aj prívlastok „súťažné“. Takto sa potom “tátoše” vo svojej  plnej kráse prezentujú v jednotlivých kolách, z ktorých napokon na konci toho ktorého ročníka vzíde jeden víťaz.

Súťažné veterány a ich pretekári však nie sú jedinými účastníkmi podujatia. Stretávajú sa na ňom rôzni obdivovatelia historických vozidiel či návštevníci, ktorým preteky áut vôbec nie sú cudzie. Milovníci ESET Historic Cup zdieľajú nadšenie pre staré autá, ktoré im pripomínajú možno aj časy, kedy boli sami deťmi a dnes už starodávne vozy slúžili im a ich rodinám počas bežných dní.

Zlato na pretekárskej dráhe

Na tohtoročnom siedmom ročníku ESET Historic Cup 2021 veru bolo a je čo obdivovať. Dráhy brázdia naozaj hodnotné vozidlá, napríklad ŠKODA 200 RS a ALPINE A 110 pána Ondrejku, FIAT 128 S Coupe, ktorý patrí niekoľko násobnému majstrovi Slovenska v jazde do vrchu pánovi Dallovi, a v neposlednom rade
BMW Alpina 3.0 CS, čo je verná replika vozidla, na ktorom jazdil v 70-tych rokoch minulého storočia slávny pretekár Niki Lauda.

AFINIS Group® ako hlavný partner

To, že sa naša spoločnosť AFINIS Group® stala hlavným partnerom tohto ročníka ESET Historic Cup 2021 nie je náhoda. Naša neutíchajúca vášeň pre tesnenia, ktoré vyrábame na mieru aj do áut, sa spojila s nadšením pre toto úžasné podujatie, a tak vzniklo pre nás jedno vzácne partnerstvo.

Prezentačný stánok AFINIS Group® počas podujatia na Slovakia Ringu v Piešťanoch rozhodne neostal prázdny a víťazmi súťaže o kvalitnú nemeckú autokozmetiku Nextzett, ktorá je tiež v našom portfóliu, sa stali traja šťastní návštevníci: Nikola Ciganová, Martin Rizman a Michael Toth. Aj o ich tátoše tak bude odteraz veľmi dobre postarané.

www.afinisgroup.sk