WELLNESS PRE VAŠE AUTO

KVALITNÁ A ŠETRNÁ NEMECKÁ AUTOKOZMETIKA NEXTZETT

V dnešnom blogu vám predstavíme nemeckú autokozmetiku značky Nextzett, ktorú naša spoločnosť AFINIS Group s.r.o. predáva ako výhradný predajca na Slovensku v rámci produktového radu AFINIS TRADE.

Aj vaše auto si zaslúži naozajstné hýčkanie. Teraz mu môžete dopriať wellness, hoci aj každý deň v pohodlí vašej garáže. Nemecká autokozmetika Nextzett a jej široké portfólio profesionálnych čistiacich produktov ho ochrání pred opotrebovaním aj pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. 

Či už vlastníte jedno auto alebo ich máte vo svojom vozovom parku viac, určite nám dáte za pravdu, keď budeme tvrdiť, že o auto sa treba veľmi dobre starať. Pravidelná a dôkladná starostlivosť totiž predlžuje životnosť auta a zachováva aj jeho hodnotu v prípade potenciálneho predaja. Práve autokozmetika Nextzett bola navrhnutá tak, aby uspokojila potreby aj toho najnáročnejšieho zákazníka.

DOKONALOSŤ OD KOLIES AŽ PO ČELNÉ SKLO

Kvalitné, šetrné a najmä výkonné. Také sú výrobky Nextzett vytvorené pre potreby starostlivosti o vaše vozidlo. Portfólio značky obsahuje niekoľko desiatok produktov, ktoré sa postarajú o dokonalú čistotu kolies, celého povrchu vozidla, interiéru aj skiel a dokonca aj o údržbu niektorých jeho mechanizmov. Vaše auto nikdy nevyzeralo ani nevoňalo lepšie.  A príjemným bonusom je aj ochrana jednotlivých materiálov pred ich bežným opotrebovaním. 

VYBERÁME Z NEXTZETT PONUKY

Ako sme už spomenuli vyššie, portfólio Nextzett-u pre individuálne použitie je naozaj široké a obsahuje niekoľko desiatok skvelých produktov. My vám však pre vytvorenie lepšieho obrazu o značke predstavíme teraz len niekoľko z nich:

Čistiaca pena na pneumatiky ich dokonale vyčistí a zároveň ochráni pred vyblednutím, nežiaducim praskaním, či drolením. Pneumatikám dodá hodvábne matný povrch, čo ich chráni pred ich rýchlym a opätovným znečistením. https://eshop.afinis.sk/cistiaca-pena-na-pneumatiky-500ml/ 

Čistič klimatizácie PRO čistí klimatizáciu bez potreby rozmontovania. Odstraňuje zápach, baktérie aj plesne. https://eshop.afinis.sk/cistic-klimatizacie-pro-300ml/

Expresné leštidlo na lak čistí, leští a chráni v jednom jedinom kroku, a to za použitia minimálnej námahy. Obsahuje špeciálny silikón, ktorý zabezpečuje naozaj dlhotrvajúci lesk. https://eshop.afinis.sk/expresne-lestidlo-na-lak-1l-/

Čistič na palubnú dosku LEMON je antistatický prípravok, ktorý dôkladne a dokonale vyčistí palubnú dosku a chráni ju pred rýchlym a opätovným zaprášením. Interiéru dodá citrusovú vôňu a pôsobí proti zápachu z dymu a ďalším nežiadúcim pachom. https://eshop.afinis.sk/cistic-na-palubnu-dosku-citron-300ml/

Utierka z mikrovlákna – leštiaca handrička z mikrovlákna s rozmerom 400 x 400 mm je jemná na dotyk a má neprešívané okraje, čo umožňuje jej bezpečné použitie aj na najjemnejších povrchoch bezfarebného laku. Odstránia sa pomocou nej aj tie náročnejšie pastové vosky. https://eshop.afinis.sk/utierka-z-mikrovlakna-magic-exterior-40x40cm-modra/

VŠETKY PRODUKTY AUTOKOZMETIKY NEXTZETT NÁJDETE V NAŠOM E-SHOPE ESHOP.AFINIS.SK.

______________________________

INOVATÍVNOSŤ AJ TRADÍCIA

Autokozmetiku Nextzett môžeme charakterizovať  ako dynamicky rastúcu značku s inovatívnou silou start-upu. Tradícia sa jej však nedá odoprieť. S viac ako 80-ročnými skúsenosťami v danej oblasti sa totiž dá označiť za rešpektovaného technologického lídra na trhu.

Je tomu tak preto, že jej produkty sú nielen vysoko kvalitné a účinné, ale aj šetrné financiám zákazníka, ktorým môže byť priemyselná spoločnosť, autoumyváreň, ale aj majiteľ jedného jediného auta, či úžitkového vozidla.

S OHĽADOM NA PLANÉTU

O veľkej všestrannosti značky Nextzett nemusíme vôbec polemizovať. Zaujímavé je však aj jej celkové nastavenie a smerovanie. Už logo značky napovedá, akým smerom sa spoločnosť uberá. Zatiaľ čo modrá šípka v logu symbolizuje napredovanie, inovácie a tiež vodu, ktorá je súčasťou väčšiny produktov z produktového portfólia, zelená šípka predstavuje udržateľnosť produktov. Tie sú vyrábané s ohľadom na zodpovednosť voči životnému prostrediu.